OSTOSKÄRRY

Ostoskorissa ei ole tuotteita

YHTEENSÄ:
$0.00

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 28. helmikuuta 2023

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme, jotka koskevat tietosi keräämistä, käyttöä ja paljastamista, kun käytät Palvelua, ja kertoo sinulle yksityisyydensuojaistasi ja siitä, kuinka laki suojaa sinua.

Käytämme henkilötietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Tämä tietosuojakäytäntö on luotu TermsFeed Privacy Policy Generator.

Tulkinta ja määritelmät

Tulkinta

Sanoilla, joiden alkukirjaimella on iso kirjain, on määritelty seuraavissa olosuhteissa. Seuraavilla määritelmillä on oltava sama merkitys riippumatta siitä, esiintyvätkö ne yksikkönä vai monikkona.

Määritelmät

Tätä tietosuojakäytäntöä sovellettaessa:

  • Tili tarkoittaa ainutlaatuista tiliä, joka on luotu sinulle pääsyksi Palvelumme tai sen osiin.

  • Yhtiö (johon viitataan tässä sopimuksessa nimellä "Yhtiö", "Me", "Me" tai "Meidän") viittaa AVITRIPLE7, 1309 Coffeen Avenue, Sheridan.

  • Cookies ovat pieniä tiedostoja, jotka verkkosivusto on sijoittanut tietokoneellesi, mobiililaitteeseesi tai muuhun laitteeseen ja jotka sisältävät yksityiskohdat sivustosi selaushistoriastasi sen monien käyttötapojen joukossa.

  • Maa viittaa: Yhdysvaltoihin

  • Laite tarkoittaa mitä tahansa laitetta, joka voi käyttää palvelua, kuten tietokonetta, matkapuhelinta tai digitaalista tablettia.

  • Henkilötiedot on mitä tahansa tietoa, joka liittyy tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan henkilöyn.

  • palvelu viittaa verkkosivustoon.

  • Palveluntarjoaja tarkoittaa luonnollista tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tietoja yrityksen puolesta. Se tarkoittaa ulkopuolisia yrityksiä tai yhtiön palveluksessa olevia henkilöitä Palvelun helpottamiseksi, Palvelun tarjoamiseksi Yhtiön puolesta, Palveluun liittyvien palvelujen suorittamiseen tai Yhtiön avustamiseen Palvelun käytön analysoimisessa.

  • Käyttötiedot viittaa automaattisesti kerättyihin tietoihin, joko palvelun käytöstä tai itse palveluinfrastruktuurista tuotettuihin tietoihin (esimerkiksi sivukäynnin kesto).

  • Verkkosivu viittaa AVITRIPLE7, johon pääsee https://avitriple7.com

  • Voit tarkoittaa henkilöä, joka käyttää palvelua tai käyttää sitä, tai yritystä tai muuta oikeushenkilöä, jonka puolesta kyseinen henkilö käyttää tai käyttää palvelua tapauksen mukaan.

Henkilötietojesi kerääminen ja käyttö

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää Sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamiseen. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite

  • Etunimi ja sukunimi

  • Puhelinnumero

  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki

  • Käyttötiedot

Käyttötiedot

Käyttötiedot kerätään automaattisesti Palvelua käytettäessä.

Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten laitteesi Internet-protokollan osoite (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, palvelumme sivut, joilla vierailet, vierailusi aika ja päivämäärä, näillä sivuilla vietetty aika, ainutlaatuinen laite tunnisteita ja muita diagnostiikkatietoja.

Kun käytät palvelua mobiililaitteella tai sen kautta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteesi yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, käyttämäsi mobiili-Internet-selaimen tyyppi, yksilölliset laitetunnisteet ja muut diagnoositiedot.

Voimme myös kerätä tietoja, jotka selaimesi lähettää aina kun vierailet Palvelumme tai kun käytät Palvelua mobiililaitteen tai sen kautta.

Seurantatekniikat ja evästeet

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatekniikoita seurataksemme Palvelumme toimintaa ja tallentaaksemme tiettyjä tietoja. Seurantatekniikoita ovat majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseksi ja seuraamiseksi sekä palvelumme parantamiseksi ja analysoimiseksi. Käyttämämme tekniikat voivat sisältää:

  • Evästeet tai selainevästeet. Eväste on pieni laitteellesi sijoitettu tiedosto. Voit kehottaa selainta kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et kuitenkaan välttämättä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia. Palvelumme saattaa käyttää evästeitä, ellet ole säätänyt selaimesi asetuksia niin, että se hylkää evästeet.
  • Flash-evästeet. Tietyt Palvelumme ominaisuudet voivat käyttää paikallisia tallennettuja objekteja (tai Flash -evästeitä) keräämään ja tallentamaan tietoja mieltymyksistäsi tai toiminnastasi Palvelussa. Flash -evästeitä ei hallita samoilla selainasetuksilla kuin selainevästeillä. Lisätietoja Flash-evästeiden poistamisesta on kohdassa "Missä voin muuttaa paikallisten jaettujen objektien käytöstä poistamisen tai poistamisen asetuksia?" saatavilla https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web-majakat. Tietyt palvelumme osiot ja sähköpostit voivat sisältää pieniä sähköisiä tiedostoja, joita kutsutaan verkkojäljitteiksi (joita kutsutaan myös selkeiksi gifeiksi, pikselitunnisteiksi ja yhden pikselin gifeiksi), joiden avulla yritys voi esimerkiksi laskea käyttäjiä, jotka ovat käyneet näillä sivuilla tai avannut sähköpostin ja muita siihen liittyviä verkkosivustotilastoja varten (esimerkiksi tietyn osan suosion tallentaminen sekä järjestelmän ja palvelimen eheyden tarkistaminen).

Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä. Pysyvät evästeet pysyvät henkilökohtaisella tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, kun siirryt offline-tilaan, kun taas istuntoevästeet poistetaan heti, kun suljet verkkoselaimen. Voit lukea lisää evästeistä osoitteessa TermsFeed-sivusto artikkeli.

Käytämme sekä istunto- että pysyviä evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavat / välttämättömät evästeet

    Tyyppi: Istuntoevästeet

    Hallinnoi: Me

    Tarkoitus: Nämä evästeet ovat välttämättömiä tarjoamaan sinulle verkkosivuston kautta saatavissa olevia palveluita ja mahdollistamaan joidenkin sen ominaisuuksien käyttäminen. Ne auttavat käyttäjien todentamisessa ja estävät käyttäjätilien vilpillisen käytön. Ilman näitä evästeitä palveluita, joita olet pyytänyt, ei voida tarjota, ja me käytämme näitä evästeitä vain tarjoamaan sinulle näitä palveluja.

  • Evästeiden käytännöt / ilmoitusten hyväksymis evästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoi: Me

    Tarkoitus: Nämä evästeet tunnistavat, ovatko käyttäjät hyväksyneet evästeiden käytön verkkosivustolla.

  • Toiminnallisuus Evästeet

    Tyyppi: Pysyvät evästeet

    Hallinnoi: Me

    Tarkoitus: Nämä evästeet antavat meille mahdollisuuden muistaa valinnat, jotka teet käyttäessäsi verkkosivustoa, kuten muistaa kirjautumistietosi tai kieli-asetukset. Näiden evästeiden tarkoituksena on tarjota sinulle henkilökohtaisempi kokemus ja välttää sinun joutuvan antamasta valintasi uudelleen joka kerta, kun käytät verkkosivustoa.

Lisätietoja käyttämistämme evästeistä ja evästeitä koskevista valinnoista saat käymällä evästeiden käytännössä tai tietosuojakäytäntömme Evästeet-osiossa.

Henkilötietojesi käyttö

Yhtiö voi käyttää henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito, mukaan lukien palvelumme käytön seuraamiseen.

  • Tilisi hallinta: hallita rekisteröintisi Palvelun käyttäjäksi. Antamasi henkilötiedot voivat antaa sinulle pääsyn Palvelun eri toimintoihin, joita sinulla on rekisteröidynä käyttäjänä.

  • Sopimuksen toteuttamiseksi: ostamasi tuotteiden, tavaroiden tai palveluiden tai minkä tahansa muun kanssa palvelun kautta tehdyn sopimuksen, kehittämisen, noudattamisen ja sitoutumisen.

  • Yhteydenotto sinuun: Voit ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, tekstiviestillä tai muulla vastaavalla sähköisen viestinnän muodolla, kuten mobiilisovelluksen push-ilmoitukset toiminnallisuuteen, tuotteisiin tai sopimuspalveluihin liittyvistä päivityksistä tai informatiivisesta viestinnästä, mukaan lukien tietoturvapäivitykset, tarvittaessa tai kohtuullisella niiden toteuttamiseksi.

  • Tarjota sinulle jossa on uutisia, erikoistarjouksia ja yleisiä tietoja muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia ​​kuin mitä olet jo ostanut tai kysynyt, ellet ole valinnut olla vastaanottamatta sellaista tietoa.

  • Pyyntöjen hallinta: Osallistua ja hallita meille esittämiäsi pyyntöjä.

  • Yrityssiirrot: Voimme käyttää tietojasi arvioimaan tai toteuttamaan sulautumista, luovuttamista, uudelleenjärjestelyjä, uudelleenjärjestelyjä, purkamisia tai joidenkin tai kaikkien omaisuutemme muuta myyntiä tai siirtoa joko jatkuvana toimintana tai osana konkurssia, selvitystilaa tai vastaavaa menettelyä, jossa siirretyn omaisuuden joukossa ovat Palvelumme käyttäjiä koskevat hallussa olevat henkilötiedot.

  • Muihin tarkoituksiin: Voimme käyttää tietojasi muihin tarkoituksiin, kuten tietojen analysointiin, käyttötrendien tunnistamiseen, myynninedistämiskampanjoidemme tehokkuuden määrittämiseen sekä palvelumme, tuotteidemme, palveluidemme, markkinointimme ja kokemuksesi arviointiin ja parantamiseen.

Voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Palveluntarjoajien kanssa: Voimme jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi palveluntarjoajien kanssa seurata ja analysoida palvelumme käyttöä, ottaa sinuun yhteyttä.
  • Yrityssiirrot: Voimme jakaa tai siirtää henkilötietojasi sulautumisen, yhtiön omaisuuden myynnin, rahoituksen tai liiketoimintamme tai sen osan hankinnan yhteydessä tai neuvottelujen aikana toiselle yritykselle.
  • Tytäryhtiöiden kanssa: Voimme jakaa tietosi tytäryhtiöidemme kanssa, jolloin vaadimme kyseisiä tytäryhtiöitä kunnioittamaan tätä tietosuojakäytäntöä. Tytäryhtiöihin kuuluvat emoyhtiömme ja muut tytäryhtiöt, yhteisyrityskumppanit tai muut yritykset, joita hallitsemme tai jotka ovat kanssamme yhteisessä määräysvallassa.
  • Liikekumppaneiden kanssa: Voimme jakaa tietosi liikekumppaneidemme kanssa tarjotakseen sinulle tiettyjä tuotteita, palveluita tai tarjouksia.
  • Muiden käyttäjien kanssa: kun jaat henkilökohtaisia ​​tietoja tai olet muuten vuorovaikutuksessa julkisilla alueilla muiden käyttäjien kanssa, kaikki käyttäjät voivat tarkastella näitä tietoja ja levittää niitä julkisesti.
  • Suostumuksellasi: Voimme luovuttaa henkilötietojasi mihin tahansa muuhun tarkoitukseen suostumuksellasi.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattamaan sovellettavia lakeja), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

Yhtiö säilyttää myös käyttötiedot sisäisiä analyyseja varten. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän ajan, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden parantamiseksi tai palvelumme toimivuuden parantamiseksi tai jos meillä on laillinen velvoite säilyttää nämä tiedot pidempään ajanjaksoihin.

Henkilötietojesi siirto

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, käsitellään yhtiön toimipisteissä ja muissa paikoissa, joissa käsittelyyn osallistuvat osapuolet sijaitsevat. Tämä tarkoittaa, että nämä tiedot voidaan siirtää - ja ylläpitää - tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun toimitat tällaisia ​​tietoja, edustavat suostumustasi siirtoon.

Yhtiö ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien Tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Henkilötietojesi paljastaminen

Yrityksen tilisiirrot

Jos yritys osallistuu sulautumiseen, hankintaan tai omaisuuden myyntiin, henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan siirtää. Annamme ilmoituksen ennen henkilökohtaisten tietojen siirtämistä, ja niihin sovelletaan erilaista tietosuojakäytäntöä.

Lainvalvonta

Tietyissä olosuhteissa yritystä voidaan joutua paljastamaan henkilötietosi, jos niin edellytetään laissa tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Muut lakisääteiset vaatimukset

Yhtiö voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Noudata laillista velvoitetta
  • Suojaa ja puolusta yhtiön oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojaa laillista vastuuta vastaan

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 13-vuotiaita. Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ole hyvä ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilötietoja alle 13-vuotiailta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimiltamme.

Jos meidän on luotettava suostumukseen oikeusperustana tietojesi käsittelyssä ja maasi vaatii vanhemman suostumuksen, voimme pyytää vanhempasi suostumusta ennen kuin keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, joita emme hallinnoi. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän Privacy Policy

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvässä ilmoituksessa Palvelumme, ennen kuin muutos tulee voimaan, ja päivitämme "Viimeisin päivitys" -päivän tämän tietosuojakäytännön yläosassa.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: info@avitriple7.com

  • Vierailemalla tällä sivulla sivustossamme: AVITRIPLE7

  • Puhelinnumerolla: 2342858633

LÄHETÄ MEILLE SÄHKÖPOSTI ALENNUKSESTA
Nauti 15 %:sta yksinoikeudella, kun lataat mobiilisovelluksemme

Napsauttamalla painiketta hyväksyt Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot

TAKAISIN ALKUUN